середа, 9 листопада 2016 р.

Англійська безкоштовно

Аплікаційна форма на цей місяць буде відкрита до півночі 15 листопада. Щоб надіслати заявку на отримання курсу переходьте за посиланням.

Що це за продукт?

LearnEnglish Pathways – це серія курсів для дорослих, що використовуються багатьма організаціями, працівники або клієнти яких вивчають англійську мову у форматі онлайн.
Кожен курс розрахований на 30-40 занять і пропонує вправи, аудіозаписи, тексти, зображення та відеo для самостійного опрацювання. Перед початком курсу студенти проходять онлайн-тест на визначення рівня англійської, після якого отримують доступ до курсу відповідного рівня від А1+ до B2.
Студенти можуть самостійно складати графік своїх занять. Для проходження одного курсу в стандартному режимі (1,5 годин двічі на тиждень, як на більшості мовних курсах) необхідно від 10 до 12 тижнів. Британська Рада пропонує 8 курсів LearnEnglish Pathways різного рівня складності. На проходження усіх рівнів курсу знадобиться приблизно 2 роки.

З чого складається курс?

Курс складається з шести розділів, присвячених певній темі (родина, подорожі, робота, культура і т.д.). Розділи поділено на 5 секцій, які містять від 5 до 10 вправ. Типова структура курсу проілюстрована в таблиці нижче:

Як отримати LearnEnglish Pathways?

З 1 до 15 числа щомісяця триває реєстрація на курс. Після її завершення відбувається відбір кандидатів на основі політики рівності, різноманіття та інклюзивності (EDI). Повідомлення про результати відбору ми надсилаємо всім зареєстрованим кандидатам електронною поштою. Тому, будь ласка, ретельно перевіряйте свою пошту, в тому числі небажані повідомлення.

На початку наступного після реєстрації місяця обрані кандидати отримують посилання на тест для визначення рівня володіння англійською мовою. Через 2-3 тижні після проходження тестування учасники одержують персональний доступ до курсу. Перед початком користування курсом рекомендуємо проглянути відеоінструкцію.

Opens in a new tab or wi

Немає коментарів:

Дописати коментар