четвер, 20 жовтня 2016 р.

Давайте знайомитися!



                                Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. 

                                                                                   Йоганн Вольфганг фон Ґете


Турчин Вадим Володимирович, учитель іноземної мови 
Славутицької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.  З 2019/2020 навчального року також і учитель німецької мови Славутицького ліцею.

Освіта вища.    

Кваліфікаційна категорія: учитель вищої категорії



Презентація досвіду роботи з теми "Розвиток мислення на укроках іноземної мови" знаходиться  за цим посиланням.


Презентація досвіду роботи з теми "Урок іноземної мови як засіб розвитку вчителя та учня" знаходиться за цим посиланням.



Характеристика
діяльності вчителя англійської мови
Славутицької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3
Турчина Вадима Володимировича, 1979 року народження, освіта повна вища

Турчин В.В. у 2002 році закінчив Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя за напрямом підготовки «Філологія» (спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова і література (німецька, англійська)»). З 2003 року працює вчителем англійської мови у загальноосвітній школі №3.
Турчин В.В. має кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», яку йому присвоєно рішенням атестаційної комісії навчального закладу від 29.03.2011р. 
Турчин В.В. постійно підвищує свій професійний рівень. Так, у 2012 році він закінчив курси підвищення кваліфікації в Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів.
За час роботи у навчальному закладі Турчин В.В. зарекомендував себе як відповідальний, досвідчений педагог та умілий організатор. Він проводить уроки з урахуванням вікових та психологічних особливостей учнів, відповідно до сучасних вимог організації освітнього процесу. Під час уроків уміло застосовує інформаційно-комунікативні технології, що дає змогу активно впроваджувати методи інтенсивного навчання, значно підвищувати ефективність уроків та поліпшувати якість знань учнів.
Турчин В.В. уміє швидко прийняти рішення у складних педагогічних ситуаціях. Під час проведення уроків використовує різні прийоми і форми навчальної діяльності. На його уроках панує творча, доброзичлива атмосфера. Вадим Володимирович досяг належного рівня засвоєння учнями навчального матеріалу та високої якості їх знань з предмету.
Турчин В.В. є учасником Всеукраїнських читань з гуманної педагогіки «Учителю, вкажи шлях краси духу!» (2014р). Він ділиться своїм педагогічним досвідом з іншими вчителями, проводить відкриті уроки та заходи.
Турчин В.В. значну увагу приділяє роботі з обдарованими учнями, які посідають призові місця у ІІ (міському) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад: 2013 р.,– ІІ м. (1 учень з англійської мови); 2014 р –ІІІ м. (1 учень з англійської мови); 2015 р. – ІІІ м. (2 учні з англійської мови); учениця 11 Б класу Власюк О. – І місце у ІІ (міському) та ІІ місце на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької мови.
Учні Турчина В.В. систематично беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Грінвіч»: у 2013 -2015 р. здобули Золотий, Срібний, Бронзовий сертифікати.
За час роботи Турчин В.В. як фахівець з даного предмету виявив ґрунтовний рівень професіоналізму, досяг вагомих результатів у педагогічній діяльності. Вадим Володимирович здійснює системний підхід у викладанні предмету. Чітко, дохідливо і впевнено подає навчальний матеріал, постійно урізноманітнює форми і методи освітньої діяльності. Педагог уміло стимулює пізнавальні інтереси учнів, реалізовує значний потенціал і здібності у роботі із застосуванням інноваційних форм навчання.
Турчин В.В. систематично впроваджує передовий педагогічний досвід, бере участь у його поширенні, надає практичну допомогу іншим педагогічним працівникам. Він має публікацію на сайті ММЦ та сайті osvita.ua «Система уроків за розділом «Їжа» (2013 рік).
Турчин В.В. зарекомендував себе відповідальним і досвідченим педагогом, який досконало володіє формами і методами освітньої діяльності. Нагороджений дипломом ІІ ступеня за участь у педагогічній виставці «Освіта Славутича - 2011», подяками відділу освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради у 2013, 2014, 2015, 2016 роках.
Турчин В.В. користується авторитетом серед педагогічних працівників, учнів та їх батьків.
Турчин В.В. відповідає займаній посаді та може бути атестований на відповідність кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії».


Директор школи                                               Г.А. Нашиба


Немає коментарів:

Дописати коментар